Εντός του Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της πλατείας Ομονοίας και θα δοθεί σε χρήση, ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, που είναι σ΄εξέλιξη, ο αντιδήμαρχος Αστικών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως, Βασίλης-Φοίβος Αξιώτης.
Επίσης, ενημέρωσε το Σώμα ότι ο δήμος προβαίνει και στην περίφραξη οκτώ επικίνδυνων κτιρίων.
Για το θέμα αυτό, ο αντιδήμαρχος Δόμησης και Κτιριακών Υποδομών, Γιώργος Αποστολόπουλος, δήλωσε ότι η εργολαβία κατεδάφισης επικίνδυνων κτιρίων έχει δρομολογηθεί και αυτό που αναμένεται για να ξεκινήσει, είναι η έκδοση των σχετικών αδειών και εγκρίσεις όπως από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας