Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στο βιογραφικό της η Άννα Κορακάκη, στον πρώτο της αγώνα για το 2020.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης συμμετείχε σε γκραν πρι του Κουβέιτ (σ.σ. στα 10μ.) και μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα 583/600 (98, 97, 96, 97, 98, 97) μπήκε πρώτη στον τελικό και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 240.8.
Μεγάλος στόχος της χρονιάς για την Κορακάκη είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, όπου έχει προκριθεί και συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για διάκριση.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οι Τεχέρο και Ρόουζ θα είναι τα δυο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα των κιτρινόμαυρων στο σημερινό (7/3, 17.00) παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη μάχη που ακολουθεί με την Μπέτις.