Η Λίβερπουλ, αν και δεν έπιασε σπουδαία επίπεδα απόδοσης, επικράτησε με 2-0 της Γουότφορντ, χάρη σε δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ και βρίσκεται στο +11 από τη Λέστερ.
Με δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 της Γουότφορντ, πέτυχε τη 16η νίκη της σε 17 αγώνες και περιμένει στραβοπάτημα της Λέστερ για να αυξήσει ακόμα περισσότερο από τη δεύτερη θέση.
Στο πρώτο ημίχρονο η Γουότφορντ είχε δύο ευκαιρίες με τον Χιουζ και τον Σαρ, ωστόσο η Λίβερπουλ ήταν αυτή που προηγήθηκε με υπέροχη προσπάθεια του Σαλάχ στο 38′.
Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να «τελειώσει» το ματς. Το γκολ του Μανέ στο 50′, όμως, ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έκτοτε οι «ρεντς» έριξαν την απόδοσή τους, δεν απειλήθηκαν όμως στην άμυνα και με τους Σαλάχ και Μανέ «χτύπησαν» στην αντεπίθεση. Στο 90′ ο Σαλάχ «κλείδωσε» το ματς υπέρ της Λίβερπουλ με ένα υπέροχο γκολ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα θα διεκδικήσει το Μαρόκο, που επικράτησε 4-2 της Νιγηρίας στα πέναλτι (0-0 κ.δ.) και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού με την Σενεγάλη του Σαντιό Μανέ.
Εγραψε ιστορία η Αλμπαθέτε της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας. Με πρωταγωνιστή τον Χεφτέ Μπετανκόρ νίκησε 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο του Άλβαρο Αρμπελόα και την πέταξε εκτός Κυπέλλου.