Η Άρσεναλ υπέστη ήττα-σοκ από την Μπράιτον στο «Εμιρέιτς» με 1-2 και κατρακύλησε στην 10η θέση της Premier League.
Το κλίμα στους Λονδρέζους δεν είναι καθόλου καλό μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα (7 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα) και αυτό αποδείχθηκε χθες, σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον Μεσούτ Οζίλ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης και ενώ έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο, φώναζε προς τον πάγκο της Άρσεναλ, με τον αγγλικό Τύπο να σημειώνει πως ο Οζίλ τα… είχε είτε με τον Μερτεζάκερ, είτε με τον Λακαζέτ.
Δίπλα στον Γερμανό ήταν ο Γκεντουζί, ο οποίος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.
Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με τον εκνευρισμό του Οζίλ:
To NBA εγκαταλείπει τα παλιά στερεότυπα και μετατρέπει τη γιορτή των αστέρων σε ένα «μίνι Παγκόσμιο Κύπελλο» σε μια ύστατη προσπάθεια να ξαναδώσει ένταση και νόημα στο θέαμα.
Ο Φερνάντο Αλόνσο παραδέχεται ότι η Aston Martin ξεκίνησε «με το αριστερό» με το AMR26, εξηγεί τις καθυστερήσεις και προειδοποιεί πως η νίκη στην Αυστραλία δεν είναι ρεαλιστικός στόχος.