Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν στεριώνει προπονητής στην Σούπερ Λίγκα

Δεν στεριώνει προπονητής στην Σούπερ Λίγκα

Χαμός στην Σούπερ Λίγκα, με τις 9 από τις 14 ομάδες να έχουν αλλάξει προπονητή – Αρης, Λαμία και Ατρόμητος μάλιστα έχουν αλλάξει ήδη από δύο προπονητές πηγαίνοντας σε μια τρίτη επιλογή, ενώ στο ίδιο κλαμπ θα μπει και η ΑΕΚ – Οι… διπλοί πράκτορεςΧαμός στην Σούπερ Λίγκα, με τις 9 από τις 14 ομάδες να έχουν αλλάξει προπονητή – Αρης, Λαμία και Ατρόμητος μάλιστα έχουν αλλάξει ήδη από δύο προπονητές πηγαίνοντας σε μια τρίτη επιλογή, ενώ στο ίδιο κλαμπ θα μπει και η ΑΕΚ – Οι… διπλοί πράκτορες, οι «σταθεροί» και ο μετέωρος… , οι «σταθεροί» και ο μετέωρος…

Φύγε εσύ, έλα εσύ! Ο ένας προπονητής φεύγει, ο άλλος έρχεται στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ ορισμένοι πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, έχουν προλάβει ήδη να δουλέψουν σε δύο συλλόγους.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των Σάββα Παντελίδη και Ακη Μάντζιου, οι οποίοι ξεκίνησαν τη σεζόν σε Αρη και Πανιώνιο και πλέον βρίσκονται στους πάγκους των Ατρομήτου και Λαμίας αντίστοιχα.

Στη σχετική λίστα κάλλιστα μπορεί επίσης να προστεθεί ο Μάκης Χάβος, ο οποίος έκανε προετοιμασία με την Λαμία, ωστόσο, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας και πλέον βρίσκεται στον Παναιτωλικό.

Τρεις… διπλοί πράκτορες, οι οποίοι έφυγαν πολύ νωρίς από τις ομάδες τους και κατάφεραν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να βρουν δουλειά σε άλλον σύλλογο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024