Ιστορία έγραψαν Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς, αφού έγιναν οι πρώτοι Ευρωπαίοι που αναδείχτηκαν παράλληλα MVP σε Ανατολή και Δύση αντίστοιχα.
O Γιάννης Αντετοκούμπο και ο Λούκα Ντόντσιτς είναι από τα πιο «hot» ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ αυτή τη στιγμή, φτάνοντας σε μια σπουδαία διάκριση.
Ο Έλληνας άσος και ο νεαρός Σλοβένος αναδείχτηκαν πολυτιμότεροι παίκτες για τον μήνα Νοέμβριο, σε Ανατολή και Δύση αντίστοιχα, ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.
Ο MVP του NBA μετράει 30,8 πόντους, 13,4 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ σε 21 ματς με τους Μπακς, με τα «ελάφια» να έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 18-3.
Από τη μεριά του ο Σλοβένος αστέρας των Μάβερικς, οδηγεί την ομάδα του με 30,6 πόντους, 9,9 ριμπάουντ και 9,6 ασίστ σε 19 ματς, με ρεκόρ 13-6.
Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που δύο Ευρωπαίοι παίκτες αναδεικνύονται παίκτες του μήνα σε Ανατολή και Δύση, με τους δύο άσους να γράφουν ιστορία.
The Kia NBA Players of the Month for October/November! #KiaPOTM
Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των ανδρών στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου, ναι ήρθε δεύτερος, κατάφερε να πετύχει φετινό ρεκόρ με άλμα στα 8,27 μέτρα.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπράιτον για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.