Η όμορφη πρωτοβουλία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι (vid & pics)
Εξαιρετική πρωτοβουλία κατόπιν συνεργασίας Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ πριν τη σέντρα του ντέρμπι με αφορμή τις δύο τραγωδίες που έχουν στιγματίσει τις δύο ομάδες.
Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που προήλθε κατόπιν συνεργασίας Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ υλοποιήθηκε πριν από την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων και αφορούσε στις δύο τραγωδίες που έχουν σημαδέψει τους δύο συλλόγους.
Κεντρικά πρόσωπα της δράσης ήταν η κ. Πόπη Κανελλοπούλου, μητέρα του Γιάννη Κανελλόπουλου ο οποίος σκοτώθηκε στην τραγωδία της Θύρας 7, καθώς και ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Ηλίας Βλαχόπουλος ο οποίος ήταν στο μοιραίο πούλμαν στην τραγωδία των Τεμπών το 1999.
Ο Στέρλινγκ Μπράουν οδήγησε την Παρτιζάν στη νίκη επί της Βαλένθια, με τη σπουδαία εμφάνισή του να του χαρίζει τον τίτλο του MVP της 34ης αγωνιστικής της Euroleague.