Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξάνθη- Ατρόμητος 1-0

Ξάνθη- Ατρόμητος 1-0

Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του προβληματικού Ατρόμητου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εντουάρντο στο 58ο λεπτό και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές.

Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στα «Πηγάδια» και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές, πιάνοντας τον ΟΦΗ στους 19 βαθμούς και την τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι με υπηρεσιακό προπονητή των Γιώργο Κώλτση, μετά την απόλυση του Κίκο Ραμίρεθ μπορεί να μην εκθείασαν με την απόδοσή τους, αλλά πήραν το τρίποντο, φτάνοντας στη νίκη μετά τις 5 Οκτωβρίου (το διπλό με τον Παναθηναϊκό).

Αντίθετα οι Περιστεριώτες ήταν κακοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, απείλησαν μόνο με τον Μανούσο και έμειναν για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς πόντο εκτός έδρας.

Η Ξάνθη έχασε ευκαιρία να προηγηθεί των φιλοξενούμενων στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τον Στούργκεον, αλλά αυτή ήταν η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου!

Ανδρούτσος από μεριάς φιλοξενούμενων και Εντουάρντο από εκείνη των γηπεδούχων είχαν τη στιγμή τους, αλλά μηδέν εις το πηλίκο.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα, με την Ξάνθη να έχει τον έλεγχο και τον Ατρόμητο να δυσκολεύεται στο δεύτερο μισό του αγωνιστικού χώρου.

Στο 57ο λεπτό, ο Χαρίσης ανέτρεψε τον Ντουρίτσκοβιτς, με τον διαιτητή να δείχνει την λευκή βούλα και τον Εντουάρντι να νικάει τον Μέγιερι από τα 11 βήματα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Άμπατ απέκρουσε, κρατώντας το 1-0. Από εκεί και πέρα όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να φανούν πιο απειλητικοί, με την Ξάνθη να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο για τη μάχη της εξάδας.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024