Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποψήφιος για τον πάγκο της Βοσνίας ο Μπάγεβιτς!

Υποψήφιος για τον πάγκο της Βοσνίας ο Μπάγεβιτς!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της ομοσπονδίας της Βοσνίας για τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι στον πάγκο της εθνικής τους ομάδας ψάχνουν οι Βόσνιοι, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να τονίζουν ότι μεταξύ άλλων στη λίστα της ομοσπονδίας βρίσκεται και το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «hms.ba» αναφέρει ότι έχει γίνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. «Ο Μπάγεβιτς δεν έχει απαντήσει ούτε θετικά, αλλά ούτε αρνητικά στην πρόταση που του έχει γίνει», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Βόσνιοι.

Βέβαια, για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας θα πρέπει πρώτα να παραιτηθεί από την Επιτροπή Διαμεσολάβησης και Συμβουλευτικής της Βοσνίας που είναι μέλος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 70χρονος πλέον προπονητής έχει να κοουτσάρει ομάδα από το 2012 και τον Ατρόμητο, στον πάγκο του οποίου έκατσε μόλις για λίγους μήνες.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην ΑΕΚ ως διοικητικός παράγοντας, ενώ στην καριέρα του εκτός από τις τρεις ελληνικές ομάδες που προαναφέραμε, είχε δουλέψει επίσης σε ΠΑΟΚ, Αρη, Ομόνοια και Ερυθρό Αστέρα. Εκτός από τον Μπάγεβιτς, στη λίστα της ομοσπονδίας της Βοσνίας βρίσκεται ο Βέλικο Παούνοβιτς, ο οποίος έχει ακουστεί και για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024