Νέο ξεκίνημα, ίδιο αποτέλεσμα για την Άρσεναλ που δεν κατάφερε να κερδίσει για όδγοο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα στις 6 Οκτωβρίου! με 1-0 την Μπόρνμουνθ) μένοντας στο 2-2 στην έδρα της Νόριτς με τον Φρέντι Λιούμπεργκ να κάνει ντεμπούτο.
Ο Λακαζέτα για την Άρσεναλ και ο Μακλίν για τη Νόριτς δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά του ματς και τελικά οι γηπεδούχοι ανοιξαν το σκορ στο 21′ με τον συνήθη ύποπτο Τεέμου Πόυκι. Ο Φινλανδός επιθετικός σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.
Η απάντηση από την Άρσεναλ ήρθε μόλις τρία λεπτά μετά όταν κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ζίμερμαν. Ο Ομπαμεγιάνγκ το εκτέλεσε με τον Κρουλ να αποκρούει αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη και με τη δεύτερη ο Γκαμπονέζος έκανε το 1-1. Πριν βγει το ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο γκολ αφού στις καθυστερήσεις ο Κάντγουελ με πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του.
Στο 56′ οι «κανονιέριδες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν και πάλι με τον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-2. Στη συνέχεια η Νόριτς έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Λένο και το δοκάρι (59′ σε σουτ του Μακλίν) να σώζει τους φιλοξενούμενους που θα πρέπει να είναι και χαρούμενοι που δεν έχασαν.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.