Μυρτώ Αλικάκη: Δείτε τι μαγείρεψε, θα σας τρέχουν τα σάλια…
Η Μυρτώ Αλικάκη εκτός από δημοφιλής ηθοποιός και όμορφη γυναίκα είναι και μια επίδοξη... Master Chef!
Η Μυρτώ Αλικάκη εκτός από δημοφιλής ηθοποιός και όμορφη γυναίκα είναι και μια επίδοξη… Master Chef!
https://www.instagram.com/p/B21VkeSiMxg/
Κανονική chef!
Η Μυρτώ Αλικάκη ετοίμασε χτες ένα γευστικότατο και πλούσιο πιάτο για τα παιδιά της όπως έγραψε στο hashtag.
Τι ήταν αυτό;
Λουκάνικα με μανιτάρια πορτομπέλο και ταλαγάνι σερβιρισμένα με νιόκι. Ένα πιάτο που μας έκανε να πεινάμε!
https://www.instagram.com/p/B4FGAHsJsiH/
Η λαχταριστή ανάρτηση
Συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη ανάρτησε μια φωτογραφία του πιάτου και φυσικά εκτός από την περιγραφή του, έδωσε και την συνταγή: «Λουκάνικα με μανιτάρια πορτομπέλο και ταλαγάνι, στο τηγάνι, σερβιρισμένα με νιοκκι! Βάζετε το λουκάνικο κομμένο σε ένα ταψάκι στο φούρνο μέχρι να ροδίσει και συγχρόνως σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε τα μανιτάρια και όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνετε το ταλαγάνι κομμένο σε κύβους. Βάζετε και το λουκάνικο και σβήνετε με λίγη κρέμα βαλσαμικό. Σερβίρετε με τα βρασμένα νιόκι! #yummy #tasty #lovetocook #lovemyboys #mother».
Δείτε το υπέροχο πιάτο
https://www.instagram.com/p/B5BSgCApnsP/
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη ώρα – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Πασχαλινή έξοδος: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Πειραιά
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο
- Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Όλγα Κεφαλογιάννη-Στο επίκεντρο η τουριστική περίοδος
- Αντιπολιτευτικά πυρά για ακρίβεια και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Είμαστε στον βυθό της αγοραστικής δύναμης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442