Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέκα διάσημες συγγένειες στην showbiz

Δέκα διάσημες συγγένειες στην showbiz

Η καλλιτεχνική φύση καθώς και η κλίση στις τέχνες και στο χώρο του θεάματος φαίνεται πως αποτελεί οικογενειακή υπόθεση για αυτές τις περιπτώσεις διασήμων

Η καλλιτεχνική φύση και η κλίση στις τέχνες και στο χώρο του θεάματος φαίνεται πως αποτελεί οικογενειακή υπόθεση. Τα ζωντανά παραδείγματα αστέρων του κινηματογράφου, του τραγουδιού και της showbiz μας το έχουν άλλωστε αποδείξει.

Τα γονίδια των διάσημων προγόνων και συγγενών τους που κληρονόμησαν αγαπημένοι σταρ, φαίνεται ότι βοήθησαν και με το παραπάνω να χαράξουν τη δική τους επιτυχημένη πορεία στο χώρο του θεάματος και να συνεχίσουν τη δοξασμένη οικογενειακή παράδοση.

Δείτε παρακάτω ποιος διάσημος ηθοποιός είναι απόγονος του Αβραάμ Λίνκολν, ποια ηθοποιός είναι κόρη θρυλικής πρωταγωνίστριας του Άλφρεντ Χίτσκοκ και ποιος ηθοποιός είναι απόγονος του μυθιστοριογράφου Κάρολου Ντίκενς.

1. Lily Allen – Alfie Allen

Ο Alfie Allen, ο τηλεοπτικός «Theon Greyjoy /Reek» του Game of Thrones, είναι αδερφός της γνωστής βρετανίδας τραγουδοποιού Lilly Allen,  η οποία έγραψε το τραγούδι «Alfie» για εκείνον.

2. Martin Sheen – Charlie Sheen

Ο Αμερικανός ηθοποιός Charlie Sheen, είναι γιος του επίσης ηθοποιού Martin Sheen. Ο Charlie Sheen, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του στην υποκριτική, άρχισε να γίνεται γνωστός από τα μέσα τις δεκαετίας του 1980, ωστόσο στην πορεία της καριέρας του απασχόλησε τα ΜΜΕ λόγω της προσωπικής του ζωής. Μερικές από τις αναφορές που έχουν γίνει στο όνομά του αφορούν αλκοολισμό, καταχρήσεις ναρκωτικών, οικογενειακά προβλήματα, ενώ έχουν υπάρξει και ισχυρισμοί για ενδοοικογενειακή βία. Έτσι, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS του τερμάτισε το συμβόλαιο, αν και το Two and a Half Men θεωρείτο πετυχημένη σειρά εκείνη την περίοδο. Τον Νοέμβριο του 2015, ο Charlie Sheen ανακοίνωσε δημόσια ότι είναι φορέας του ιού HIV.

3. Charlie Chaplin – Oona Chaplin

Η Oona Chaplin είναι κόρη της Geraldine Chaplin. Γεννήθηκε το 1986 στην Ισπανία, καθώς ο πατέρας της, Patricio Castilla είναι Ισπανός, σκηνοθέτης. Γιαγιά της είναι η διάσημη Οόνα Ο’Νιλ, κόρη του διάσημου συγγραφέα Ευγένιου Ο’Νιλ και τέταρτη γυναίκα του Charlie Chaplin που έζησε στη σκιά του διάσημου συζύγου και πατέρα της και δοξάστηκε για την ομορφιά της.

4. Abraham Lincoln –  Tom Hanks

Ο Tom Hanks είναι ξάδελφος του είναι τρίτος ξάδελφος του 16ου προέδρου των ΗΠΑ Abraham Lincoln, με απόσταση τεσσάρων γενιών. «Είμαι απόγονος του Άβρααμ Λίνκολν. Το όνομα της μητέρας του ήταν Νάνσι Χάνκς, οπότε οι προγονοί μου ήταν είτε ξαδέλφια, είτε συμπεθέροι, είτε φτωχοί συγγενείς. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, όταν στο σχολείο μας έβαζαν σχετικές εργασίες, δεν χρειάζεται να σας πω με ποιόν πρόεδρο διάλεγα εγώ να ασχοληθώ», είχε δηλώσει ο διάσημος ηθοποιός, αποκαλύπτοντας την συγγένειά του με τον πλέον εμβληματικό αμερικάνο πρόεδρο.

5. Francis Ford Coppola – Nicolas Cage

Το πραγματικό όνομα του διάσημου ηθοποιού, είναι Nicolas Kim Coppola και είναι ανιψιός του καταξιωμένου σκηνοθέτη Francis Ford Coppola. Άλλαξε το επίθετό του από Coppola σε Cage (εμπνευσμένο από τον σούπερ ήρωα Luke Cage της Marvel), ώστε να μη θεωρηθεί ότι ευνοήθηκε στην καριέρα του λόγω της συγγένειάς του με τον διάσημο δημιουργό. Συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Francis Ford Coppola στην ταινία «Rumble Fish« το 1983.

6. Rosemary Clooney – George Clooney

H Rosemary Clooney, είχε μια σύντομη, αλλά σημαντική καριέρα στο τραγούδι και τον κινηματογράφο την δεκαετία του ’50. Η Rosemary Clooney, ήταν η πρώτη που ερμήνευσε την τεράστια επιτυχία «Mambo Italiano» και είναι η θεία του διάσημου ηθοποιού, παραγωγού και σκηνοθέτη George Clooney. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Clooney, μιλώντας σε θαυμαστές του: «Έκανα τον σοφέρ για τη θεία μου όταν τραγουδούσε με τον Τόνι Μπένετ και τη Μάρθα Ρέι και άλλους. Μεγάλωσα με την υπέροχη μουσική της και άλλες παλιές μεγάλες επιτυχίες. Στα γυρίσματα ακούγαμε μόνο μουσικές της εποχής εκείνης». Η θεία του εμφανίστηκε μαζί με τον Μπινγκ Κρόσμπι στην ταινία «Λευκά Χριστούγεννα», μεγάλη επιτυχία του 1954 και ηχογράφησε ντουέτο με την Μάρλεν Ντίτριχ. Στις μεγάλες της επιτυχίες, συγκαταλέγονται επίσης και τα τραγούδια «Come On-A My House» και «Half As Much».

7. Elvis Presley – Riley Keough

Η ηθοποιός και μοντέλο Riley Keough, είναι εγγονή του βασιλιά του rock n’ roll, Elvis Presley και κόρη της Λίζα Μαρί. Την πρωτογνωρίσαμε στο βίντεο κλιπ του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για το τραγούδι «TKO». Επίσης, αν και μικρή σε ηλικία έχει κάνει επιτυχημένα βήματα στο χώρο της μόδας.

8. Charles  Dickens – Harry Lloyd

Ο βρετανός ηθοποιός Harry Lloyd έγινε ευρύτερα γνωστό στο κοινό ως  Viserys Targaryen, στη σειρά Game of Thrones. Παρόλα αυτά, έχει εμφανιστεί και σε γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές, όπως για παράδειγμα στην ταινία Η Θεωρία των Πάντων (2014) και Anthropoid (2016). Ο γνωστός συγγραφέας της βικτωριανής εποχής, Κάρολος Ντίκενς, είναι προ-προ-προ πάππους του.

9. Janet Leigh – Jamie Lee Curtis

Η Jamie Lee Curtis, κόρη της Janet Leigh που έμεινε αθάνατη για τη «σφαγή» της στη σκηνή του ντους του «Psycho» του Αλφρεντ Χίτσκοκ, ξεκίνησε και η ίδια την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια ταινιών cult ταινιών τρόμου. Αν και ήταν αρχικά γνωστή ως «scream queen» εξαιτίας των πρωταγωνιστικών της ρόλων σε αρκετές ταινίες τρόμου νωρίς στην καριέρα της όπως Η Νύχτα με τις Μάσκες (Halloween, 1978), Η Ομίχλη (The Fog, 1980), Σφαγή στο Κολέγιο (Prom Night, 1980) και Σφαγή στο Τρένο του Θανάτου (Terror Train, 1980), η Κέρτις έχει από τότε ένα σύνολο δουλειάς που περιλαμβάνει αρκετά κινηματογραφικά είδη.

10. Giovanni Ribissi – BECK

Ο Giovanni Ribissi είναι Αμερικανός ηθοποιός, με καταγωγή από τη Σικελία. Ο Ribissi έχει διακριθεί τόσο σε κινηματογραφικούς ρόλους μέσα από ταινίες όπως  Saving Private Ryan, AvatarA Million Ways to Die in the West και Ted, ενώ πολλοί μπορεί να τον θυμούνται ως τον αδελφό της Phoebe από την τηλεοπτική σειρά «Friends» . Είναι δίδυμος αδερφός της ηθοποιού Marissa Ribisi η οποία είναι παντρεμένη με τον αμερικανό μουσικό Beck.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024