Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 10 πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz

Τα 10 πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz

Είναι διάσημοι, επιτυχημένοι και τρελά ερωτευμένοι...

Από τα κινηματογραφικά και τα τηλεοπτικά πλατό, μέχρι την πραγματική ζωή, η απόσταση είναι μοιάζει για αυτά τα ζευγάρια να είναι μικρή. Για την ακρίβεια μόλις έναν έρωτα μακριά…

Τα παρακάτω ζευγάρια αποδεικνύουν πως τα φώτα της δημοσιότητας, η δόξα, το χρήμα και η επιτυχία δεν είναι αρκετά για να διαλύσουν μια πραγματική ιστορία αγάπης.

1. Ράιαν Γκόσλιν και Εύα Μέντες 

Ένα από τα ζευγάρια της showbiz που  φροντίζουν να προστατεύουν τη σχέση και την οικογένεια τους από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Εύα Μέντες και ο Ράιν Γκόσλινγκ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Εσμεράλντα και την Αμάντα. Η Μέντες  σε συνέντευξή της, έχει παραδεχτεί ότι η οικογένεια ήταν κάτι πολύ μακρινό στο μυαλό και τα σχέδια μέχρι που γνώρισε τον ωραίο Ράιαν. Απαντώντας τι ήταν αυτό που ξύπνησε το μητρικό της ένστικτο, η Εύα Μέντες, έχει δηλώσει: «Συνέβη ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Όταν τον ερωτεύτηκα, τότε μου φάνηκε λογικό να αποκτήσω παιδιά. Τα δικά του παιδιά».  Εύα, σε καταλαβαίνουμε…

2. Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, Μίλαν Κούνις και Άστον Κούτσερ έχουν μία από τις πιο γλυκές ιστορίες αγάπης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς That ’70s Show και η ζωή τα ‘φερε, έτσι ώστε μετά από χρόνια,  μετά από το διαζύγιο του Κούτσερ το 2012 από την Ντέμι Μουρ, να ερωτευτούν και να βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλο την αληθινή αγάπη. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει σήμερα δύο παιδιά, ενώ αν και οι φήμες τους θέλουν συχνά – πυκνά να χωρίζουν, οι δυο τους απαντούν με χιούμορ στις «φαρμακόγλωσσες» εντός κι εκτός Χόλιγουντ.

https://www.instagram.com/p/Blpn811gGxJ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B2Mpl4phKPF/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

Night out with the wife

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

https://www.instagram.com/p/By-xHatFzEb/?utm_source=ig_web_copy_link

3. Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς

Το #couplegoals στο πιο διάσημο. Μπέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς, εκτός από ομορφιά, επιτυχία και φήμη, διαθέτουν χιούμορ και ακομπλεξάριστα δεν διστάζουν να τρολλάρουν δοθέισας ευκαιρίας,  ο ένας  τον άλλο μέσα από αναρτήσεις σαν κι αυτές στα social media. Oι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ η όμορφη Μπλέικ είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.  Καλά γονίδια κι από τις δύο πλευρές, αυξάνεστε και πληθύνεστε παιδιά!

View this post on Instagram

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

https://www.instagram.com/p/BjLTQEHA0ko/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BxVDv-XgDzc/?utm_source=ig_web_copy_link

4. Έλεν ΝτεΤζένερις και Πόρσια ντε Ρόσι

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Έλεν και Πόρσια παντρεύτηκαν στις 16 Αυγούστου του 2008 σε μια κλειστή γαμήλια τελετή με μόλις 30 καλεσμένους. «Το να είμαι η σύζυγός της είναι το σπουδαιότερο πράγμα που θα μπορούσα να είμαι», έγραψε η διάσημη παρουσιάστρια και κωμικός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, στην ένατη επέτειο του γάμου τους.

View this post on Instagram

Happy Valentine's Day❤️

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

View this post on Instagram

On vacation in Mallorca

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

View this post on Instagram

#Ellen’s60th

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

5. Ρέιτσελ Βάις και Ντάνιελ Κρεγκ

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο της showbiz το 2011, αφού κανείς δεν γνώριζε έως τότε ότι οι δυο τους διατηρούσαν σχέση. Η ταλαντούχα ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις και ο γοητευτικός πράκτορας «007», Ντάνιελ Κρεγκ έφεραν στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2018, τον καρπό του έρωτά τους, μία κορούλα, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/B0vzesIJF5Q/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B0xSH01pzw6/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B04smlMJwKc/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B1VrnIXplG2/?utm_source=ig_web_copy_link

6. Ολίβια Γουάιλντ και Τζέισον Σουντέικις

Ένα ακόμα από εκείνα τα ζευγάρια της shobiz, που μπορεί κανείς να χαζεύει τις ώρες. Ολίβια Γουάιλντ και Τζέισον Σουντέκις, αγαπιούνται πολύ και το ξέρουν κι αυτοί κι εμείς. Σε γενέθλια του συζύγου της, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του ίδιου με την 11 μηνών τότε κορούλα τους σχολιάζοντας:

«Έχω ένα δισεκατομμύριο φωτογραφίες από αυτόν τον άνδρα, τον σύντροφό μου στο έγκλημα, που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1975. Αλλά αυτή αντικατοπτρίζει το τελευταίο του κεφάλαιο, εκείνο στο οποίο έχει γίνει μπαμπάς μιας μικρής δεσποινίδας που θα μεγαλώσει και θα σκέφτεται ότι όλοι οι άνδρες μπορούν να χορέψουν και να πουν ωραία αστεία. Ωω, λοιπόν Χαρούμενα Γενέθλια Jason, σε αγαπώ!».

View this post on Instagram

endless❤️

A post shared by Jason Sudeikis (@jason_sudeikis) on

View this post on Instagram

Met Ball 💃

A post shared by Jason Sudeikis (@jason_sudeikis) on

7. Κιτ Χάρινγκτον και Ρόζι Λέσλι

Το «Game of Thrones» δεν ένωσε μονάχα εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, αλλά και τις ζωές των δύο ηρώων της σειράς, του «Τζον Σνόου» και της «Ιγκριτ».  Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 στα γυρίσματα της σειράς, ενώ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε εκκλησία της Σκωτίας το καλοκαίρι του 2018. You knew nothing Jon Snow

View this post on Instagram

– ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀𝑯𝒂𝒑𝒑𝒚 𝒇𝒊𝒓𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒏𝒊𝒗𝒆𝒓𝒔𝒂𝒓𝒚! ♥️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Exactly one year ago these two got married in Rose’s family castle in Scotland. 🏰 To celebrate this happy day here there are some pics taken last year. In the fourth pic there’s Kit and Rose with some of Kit’s best friends, they were with her also outside the church when she was about to enter ⛪️. In the 5th pic there are Rose’s sisters and mum 💐 and Kit’s brother (center) and his best friend Dan (right), they were his groomsmen 🖤. In the following pics you can see some actors attending the wedding. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀If you want to know more details just leave a comment. 😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

A post shared by Kit Harington & Rose Leslie (@kitharington_roseleslie) on

8. Νέιλ Πάτρικ Χάρις και Ντέιβιντ Μπούρτκα

Τον Σεπτέμβριο του 2007, ο Χάρις παρευρέθηκε στα βραβεία ΕΜΜΥ μαζί με τον αρραβωνιαστικό του Ντέιβιντ Μπούρτκα, επιβεβαιώνοντας αργότερα τη σχέση τους, η οποία όπως είπε ξεκίνησε το 2004.

Όταν, το καλοκαίρι του 2011, η πολιτεία της Νέας Υόρκης είπε το «ΝΑΙ» στους γκέι γάμους, ο Χάρις και ο Μπούρτκα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, δηλώνοντας ότι η πρόταση του ενός στον άλλο είχε γίνει πέντε χρόνια νωρίτερα, αλλά θέλησαν να κρατήσουν τον αρραβώνα τους μυστικό μέχρι ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων να γίνει νόμιμος.  Τον Αυγούστο του 2010, ο Χάρις ανακοίνωσε ότι αυτός και ο Μπούρτκα, περίμεναν δίδυμα μέσω μιας παρένθετης μητέρας. Τα δίδυμα Γκίντεον Σκοτ και Χάρπερ Γκρέις, κορίτσι, γεννήθηκαν στις 12 Οκτωβρίου 2010.  Οι δύο τους μέχρι και σήμερα παραμένουν τρελά ερωτευμένοι…

View this post on Instagram

So happy. This one.

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph) on

9. Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

«Για πολλά χρόνια δεν είχα καμία σεξουαλική εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, για χρόνια ήμουν μόνος. Ήμουν νεκρός με τις γυναίκες στο γυμνάσιο. Ήμουν λίγο-πολύ γελοίος και πολύ μανιακός» γράφει ο βιογράφος Γκάβιν Έντουαρντς, στα απομνημονεύματα του Τομ Χανκς «The World According to Tom Hank». Έπρεπε να γνωρίσει την ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον για να αλλάξει η ζωή του. Σύμφωνα με τον Χανκς η Γουίλσον τον έσωσε σεξουαλικά, με την αγάπη της. Όταν ο διάσημος ηθοποιός πήγε στο Μεξικό το 1984 για να γυρίσει την ταινία «Εθελοντές» μαζί με την Ρίτα Γουίλσον ως συμπρωταγωνίστρια η φιλία μετατράπηκε σε αγάπη και το μεγάλο πάθος της ζωής του. «Η Ρίτα κι εγώ απλά κοιτάζαμε ο ένας τον άλλον κι αυτό ήταν» έχει δηλώσε ο Χανκς.

10. Τζάστιν Τιμπερλέικ & Τζέσικα Μπίελ

Στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Hindsight: & All the Things I Can’t See in Front of Me», ο Τζάστιν Τιμπερλέικ γράφει για τις εμπειρίες και τους ανθρώπους που τον εμπνέουν περισσότερο ως καλλιτέχνη. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η ιστορία αγάπης με την επί επτά χρόνια σύζυγό του, Τζέσικα Μπίελ. Στο βιβλίο του ο Τιμπερλέικ  γράφει:

«Όταν γνώρισα τη Τζες, ήταν αδιαμφισβήτητα όμορφη. Έκανα ένα λίγο σαρκαστικό σχόλιο, πολύ “στεγνό” μπροστά σε εκείνη και την παρέα της. Κανένας δεν το κατάλαβε εκτός από εκείνη. Έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μου και τη θαυμάζω, κυρίως τώρα που τη βλέπω και στο ρόλο της μητέρας. Αλλά αυτός ο θαυμασμός υπήρχε από πριν. Είναι πολύ καλή συγγραφέας, ποιήτρια, καταπληκτική ηθοποιός, έχει χιούμορ και είναι ένας από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Μου άλλαξε τη ζωή».  Αχ, βρε Τζάστιν….

https://www.instagram.com/p/BxIeg2MlgrL/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024