Η Blake Lively έγινε 32 ετών και ο αποφάσισε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της με τον μοναδικό τρόπο του – με ένα «φωτογραφικό» τρολάρισμα στο Instagram.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, Blake Lively έκλεισε τα 32 και ο σύζυγός της Ryan Reynolds της ευχήθηκε με το δικό του τρόπο, αποφασίζοντας να μοιραστεί μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες στο Instagram ειδικά για την περίσταση.

Ο διάσημος ηθοποιός και γνωστό «πειραχτήρι» δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μερικές όχι τόσο κολακευτικές φωτογραφίες μαζί με την σύζυγό του, στις οποίες η Blake Lively είτε έχει μάτια της κλειστά, είτε είναι θολή ή είτε δεν κοιτάζει καν την κάμερα.

«Χαρούμενα γενέθλια Blake Lively», ήταν το λακωνικό σχόλιο του στη λεζάντα της ανάρτησης του.

View this post on Instagram

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Το διάσημο ζευγάρι μας έχει συνηθίσει σε αστείες δημοσιεύσεις, διαλόγους και τρολαρίσματα, αφού για παράδειγμα, το 2017, ο Reynolds ευχήθηκε στη σύζυγό του με μια φωτογραφία τους, από την οποία έχει «κόψει» την Lively, ενώ εκείνη στα δικά του γενέθλια, εκείνη απάντησε με μια δημοσίευση στην οποία είχε γράψει «χρόνια πολλά μωρό μου» κάτω από μια φωτογραφία του Reynolds με τον Gosling, από την οποία έχει κόψει τον Reynolds.

View this post on Instagram

Happy Birthday to my amazing wife.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

View this post on Instagram

Happy Birthday, baby.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Η Blake Lively τους τελευταίους μήνες διατηρεί χαμηλό προφίλ, καθώς είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους. Την εγκυμοσύνη της είχε μάλιστα ανακοινώσει η ίδια το περασμένο Μάιο στην πρεμιέρα της ταινίας «Detective Pikachu» με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της.

View this post on Instagram

PokeMOM…. Out now.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on