Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ξάνθη στη Ριζούπολη, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, με τους Πράσινους του Γιώργου Δώνη στο 29’ να σκοράρουν με τον Ζαχίντ και τον διαιτητή Κομίνη να το ακυρώνει κακώς ως οφσάιντ, μετά την υπόδειξη του βοηθού.
Οι παίκτες του Ελληνα τεχνικού αναπτύχθηκαν ωραία, o Γιόχανσον έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά ο Κολοβός ήταν σε θέση οφσάιντ, πριν ο Ζαχίντ στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Ο Κομίνης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, μετά την υπόδειξη του βοηθού, προκαλώντας την οργή των παικτών και του πάγκου του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες του ΠΑΟ είχαν δίκιο. Κακώς ακυρώθηκε το γκολ.
Ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμφάνιση και σωστές αποφάσεις στα σημεία που η μπάλα… έκαιγε, επικράτησε της ΑΕΚ με 33-29 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο χάντμπολ ανδρών
Σπουδαία η πρόκριση της Εθνικής ομάδας τένις στο World Group I του Davis Cup, αλλά το πιο σημαντικό κομμάτι του διημέρου ήταν η παρουσία εκατοντάδων παιδιών στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου.
Εφόσον ο Άρης εκμεταλλευθεί το βατό πρόγραμμα που έχει στις έξι τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου μπορεί να «πατήσει» στην 5άδα ή τουλάχιστον να είναι σε απόσταση αναπνοής από αυτήν.