Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, δεν θα συναντηθούν σε καμία εγχώρια διοργάνωση.
Η απόφαση των Ερυθρόλευκων να αποχωρήσουν από την Basket League, κατεβάζοντας αναπτυξιακή ομάδα στην Α2 και το Κύπελλο Ελλάδος, στερεί από το μπάσκετ τη μεγαλύτερη μάχη του ελληνικού αθλητισμού.
Ωστόσο οι δύο μπασκετικοί γίγαντες της Ευρώπης, θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο κορυφαίο επίπεδο. Στην Ευρωλίγκα. Χωρίς Ελληνες διαιτητές, χωρίς Βασιλακόπουλο, χωρίς σκιές και εκατέρωθεν κατηγορίες.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.