Ο Ταϊρίς Ράις παραχώρησε συνέντευξη στην Πράσινη και μίλησε για τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πιάσει ούτε το… μισό της απόδοσης που μπορεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ότι οι πράσινοι δουλεύουν στη χημεία τους, αλλά και πως έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα, αφού δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δουλεύουμε πολύ στην χημεία για να γίνουμε ένα ως ομάδα. Βέβαια έχουμε ακόμη αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε γιατί βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Στο διάστημα που βρισκόμαστε πάντως θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο για τα πρώτα ματς της σεζόν κι αν συνεχίσουμε με την ίδια ένταση, θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Έχουμε πολλούς παίκτες που βάζουν την μπάλα στο καλάθι κι αυτό είναι ένα ισχυρό χαρτί. Όσο έχουμε σωστή νοοτροπία και κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα, δεν θα έχουμε πρόβλημα καθώς κάθε βράδυ μπορεί πρωταγωνιστής να είναι διαφορετικός. Στην άμυνα έχουμε τα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης και δουλεύουμε πολύ σε αυτό που θέλει ο προπονητής μας», τόνισε ο Ράις.

«Είναι δύσκολο να πεις τι μπορούμε να καταφέρουμε στη σεζόν, γιατί έχουμε 6-7 νέα πρόσωπα. Δύο βασικοί μας παίκτες αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και 2-3 ακόμη θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό το επίπεδο, στο οποίο δεν έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν. Παράλληλα έχουμε όλοι μας υψηλό μπασκετικό IQ και διάθεση να παλέψουμε σκληρά, γι’ αυτό και πιστεύω πως δεν έχουμε πλησιάσει τα πραγματικά μας επίπεδα. Με άριστα το 10 θα έλεγα ότι είμαστε ακόμη στο 3 ή 4. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά μέχρι στιγμής τα πάμε εξαιρετικά», πρόσθεσε.