Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ρεκόρ για Πεδουλάκη, Τόμας και Ράις στη νίκη επί της ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ρεκόρ για Πεδουλάκη, Τόμας και Ράις στη νίκη επί της ΑΕΚ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς και οι Τόμας και Ράις κατέγραψαν ιστορικές επιδόσεις στη νίκη επί της ΑΕΚ χθες στο ΟΑΚΑ.

Ξεχωριστά επιτεύγματα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Αργύρη Πεδουλάκη και τους δύο παίκτες των «πρασίνων» Ντεσόν Τόμας και Ταϊρίς Ράις, στη νίκη επί της ΑΕΚ χθες στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην επίσημη ιστοσελίδα του:

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ άρχισε με νίκη την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων του στην Basket League, επικρατώντας της ΑΕΚ και ο Αργύρης Πεδουλάκης έφτασε σε ένα ξεχωριστό, ατομικό επίτευγμα.

Έφτασε τις 251 νίκες καριέρας στο Πρωτάθλημα και με αυτήν έγινε ο 6ος πολυνίκης προπονητής στην ιστορία, από καταβολής Α’ Εθνικής. Ο τεχνικός των “πράσινων” ξεπέρασε τον αείμνηστο Φαίδωνα Ματθαίου, έχοντας όμως 72 περισσότερα παιχνίδια από τον “Πατριάρχη” του ελληνικού μπάσκετ (457 έναντι 385).

Υπάρχει όμως και συνέχεια για τον Πεδουλάκη…

Η χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ, τον κατέστησε 3ο πολυνίκη στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Ήταν η 57η και με αυτήν ξεπέρασε τον Λευτέρη Σούμποτιτς. Παράλληλα ο “Άρτζι” έφτασε τις 43 νίκες κανονικής περιόδου στον “πράσινο” πάγκο, για να ανέβει στην 3η θέση και αυτής της λίστας αφού ξεπέρασε και σε αυτήν τον “Πίξι” (42).

Πέραν των επιτευγμάτων του Πεδουλάκη…

*Ο Ίαν Βουγιούκας έγινε ο 16ος ριμπάουντερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Με τα τέσσερα ριμπάουντ που είχε χθες, έφτασε τα 387 και ξεπέρασε κατά ένα τον Στέφαν Λάσμε.

*Ο Ντεσόν Τόμας έκανε το πιο παραγωγικό του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας 26 πόντους. Είχε 21 στον 1ο ημιτελικό των περσινών πλέι οφ απέναντι στο Περιστέρι.

*Ρεκόρ “με το καλημέρα” στην επανεμφάνιση του στην Basket League μετά από εννιά χρόνια, σημείωσε ο Ταϊρίς Ράις. Ο Αμερικανός μοίρασε επτά ασίστ, επίδοση που συνιστά ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα καθώς στη σεζόν 2009-10, είχε φτάσει τέσσερις φορές στις πέντε ασίστ με τον Πανιώνιο.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024