Ο αρχηγός του πολεμικού ναυτικού του Ιράν διαμήνυσε σήμερα ότι η Ισλαμική Δημοκρατία είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τα θαλάσσια σύνορά της και θα δώσει μια «συντριπτική απάντηση» σε οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια.
«Θεωρούμε υπεύθυνο το Ιράν διότι οι πύραυλοι και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύθηκαν εναντίον της Σαουδικής Αραβίας (…) ήταν ιρανικής κατασκευής», εξήγησε σε συνέντευξή του αργά το βράδυ χθες Σάββατο, ο Σαουδάραβας υπουργός Εξωτερικών Άντελ αλ Τζουμπέιρ στο CNN.
«Όμως το να εξαπολύσουν επίθεση από το έδαφός τους, αν αυτό συνέβη, είναι άλλης τάξης μεγέθους (…) αυτό θα θεωρηθεί πράξη πολέμου», τόνισε ο αλ Τζουμπέιρ.
Το Ιράν απορρίπτει τις κατηγορίες
«Στην περίπτωση οποιουδήποτε λάθος υπολογισμού και επίθεσης από τον εχθρό, (το πολεμικό ναυτικό) θα δώσει την πλέον συντριπτική απάντηση το συντομότερο δυνατόν» προειδοποίησε ο υποναύαρχος Χουσέιν Χανζάντι, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Mehr.
«Σήμερα, οι αμυντικές ικανότητες της Ισλαμικής Δημοκρατίας βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και οι ένοπλες δυνάμεις και οι (Φρουροί της Επανάστασης) είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας».
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.