Η 17η σεζόν του Keeping Up With the Kardashians ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα και μας «κέρασε» αρκετές ειδήσεις από το πικάντικο παρελθόν της οικογένειας.
Εκεί είδαμε την Κλόε Καρντάσιαν να αποκαλύπτει ότι ο Τριστάν Τόμπσον, ο πατέρας της κόρης της, που την απάτησε με την καλύτερη της φίλη, πήγε να την φιλήσει, η Κόρτνει έχει φαλάκρα αλλά κυρίως είδαμε την Κιμ Καρντάσιαν να μαθαίνει μερικά ανησυχητικά νέα από τον γιατρό της.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Κιμ Καρντάσιαν ένιωθε για αρκετές μέρες πόνους στην πλάτη, πονοκεφάλους και κούραση. Έτσι, πήγε στο γιατρό για εξετάσεις κι εκεί της είπαν ότι ο οργανισμός της βρέθηκε θετικός σε ερυθηματώδη λύκο και ρευματοειδή αρθρίτιδα, δύο αυτοάνοσα νοσήματα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.