Φορτσάτος έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός έχει καταφέρει να βρει δίχτυα δυο φορές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της La Liga και αποδεικνύει συνεχώς πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Χάρη στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, μάλιστα, ο 31χρονος κατάφερε να αναδειχθεί ως ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ για τον Αύγουστο, παραλαμβάνοντας και το σχετικό βραβείο.
Υπενθυμίζεται πως ο Μπενζεμά βρήκε δίχτυα την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Θέλτα, ενώ σημείωσε και το μοναδικό γκολ της «βασίλισσας» στην εντός έδρας ισοπαλία με τη Βαγιαδολίδ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League