O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια νίκη επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν και αύξησε κατακόρυφα τις πιθανότητές του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
Μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έζησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 2-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Αυτή την στιγμή, οι Ερυθρόλευκοι έχουν «στρογγυλοκαθίσει» στην 22η θέση της βαθμολογίας και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την παρουσία τους στη φάση των νοκ- άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Περιμένοντας φυσικά τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια, αλλά και την τελευταία αγωνιστική για να υπάρξει ολόκληρη η εικόνα.
Συγκεκριμένα, όπως είχε αναφέρει η Opta πριν το ματς με τους Γερμανούς, οι Πειραιώτες είχαν 28% πιθανότητα να είναι στην επόμενη φάση. Όως μετά τη μεγάλη νίκη, οι ελπίδες τους αυξήθηκαν κατά +32,4%, εκτοξεύοντας έτσι τη… θέση τους για την πρόκριση, σύμφωνα με τις προσομοιώσεις του Football Meets Data.
Το +32% που έχει ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με τη Λεβερκούζεν
📈📈 🇬🇷 Olympiacos by far the biggest winners of the night in 🔵 Top 24 race, added +32%!
📈 🇳🇱 Ajax, 🇧🇪 Club Brugge, 🇳🇴 Bodo/Glimt are three other teams increasing their chances!
📉 🇩🇰 FCK and 🇮🇹 Napoli play out a draw that hurt BOTH teams and cost them both -18%!
Τις δικές της προσομοιώσεις έτρεξε και η Οpta που τοποθετεί τον Ολυμπιακό στην 24η θέση δίνοντας του την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρία δεδομένων, αναφέρει ότι το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει 60,4% πιθανότητα να πάρει μια από τις θέσεις για τα πλέι οφ.
11.5% – After tonight’s results, Ajax still have an 11.5 percent chance to reach the UEFA Champions League Play-offs according to the Opta Predictor, compared to a chance of 2.4 percent before their 1-2 win away at Villarreal. Chances. pic.twitter.com/gFYvbvEMwF
Τέλος αξίζει να δούμε και τι θα συνέβαινε η ολοκληρώνονταν αυτή την στιγμή η League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όπως αναφέρει το «Football Rankings» οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετώπιζαν μία εκ των Λίβερπουλ ή Ντόρτμουντ για μια θέση στους «16» και ακολούθως, εκεί, θα διασταυρώνονταν με την Παρί Σεν Ζερμέν ή την Σπόρτινγκ.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Βινίσιους «καθάρισε» για την ισπανική ομάδα στο επεισοδιακό παιχνίδι της Λισαβώνας, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ. Ο σκόρερ κατηγόρησε τον Πρεστιάνι της Μπενφίκα για ρατσιστική επίθεση
Ο Ντουέ μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Ντεμπελέ με το σκορ στο 2-0 για τη Μονακό και το γύρισε με δύο γκολ και μία ασίστ για το 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν.