Στο νοσοκομείο «Παίδων» μεταφέρθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ένας ανήλικος, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 23:50 το ΕΚΑΒ παρέλαβε από την οδό 25ης Μαρτίου, στη Νέα Σμύρνη, ένα 15χρονο αγόρι, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του μετά από κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Ο ανήλικος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο.
Από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ο ανήλικος είχε προμηθευτεί το αλκοόλ από μίνι μάρκετ της περιοχής, επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα ενήλικου ατόμου προκειμένου να πραγματοποιήσει την αγορά.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ανηλίκου από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Σμύρνης για το αδίκημα της πλαστογραφίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων