Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν με 2-0 πάει στο Άμστερνταμ για «τελικό» πρόκρισης κόντρα στον Άγιαξ και ο κόσμος της ομάδας έχει κάνει χιλιάδες αιτήσεις για να βρεθεί στην Ολλανδία.
Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη στο κατάμεστο Καραϊσκάκη κόντρα στη Λεβερκούζεν με 2-0 και πάει για έναν «τελικό» πρόκρισης στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ σε μια βδομάδα.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν σκαρφαλώσει στην 22η θέση και στους 8 βαθμούς και υπό προϋποθέσεις μπορούν ακόμη και με ισοπαλία να βρεθούν στην επόμενη φάση, όμως με διπλό στο Άμστερνταμ «κλειδώνουν» την παρουσία τους στα νοκ-άουτ.
Ο Ολυμπιακός δικαιούται περίπου 2.500 εισιτήρια, όμως οι αιτήσεις είναι χιλιάδες…
Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, επικρατεί «τρέλα» στις τάξεις του κόσμου για να βρεθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα και να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.
Συγκεκριμένα, στις 28 Ιανουαρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα δοκιμαστούν απέναντι στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και εκεί ο Ολυμπιακός θέλει αποτέλεσμα για να περάσει στην επόμενη φάση. Ποιος φίλος του Ολυμπιακού, λοιπόν, δεν θα ήθελε να είναι στο πλευρό των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γράψουν ιστορία…
Στις τάξεις των οπαδών επικρατεί τρέλα εν όψει Άμστερνταμ και δεν γίνεται να εξυπηρετηθούν όλοι. Ο Ολυμπιακός δικαιούται περίπου 2.500 κομμάτια, όμως οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 10.000! Και λογικά από την Τετάρτη (21/01) η ζήτηση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.