Όποιος νομίζει πως στη Λάρισα ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο κάνει μεγάλο λάθος. Αν δεν είναι άπαντες στην «τσίτα» από το πρώτο λεπτό θα υπάρξει «θέμα»…
Ωραία τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εξαιρετικές οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού, σπουδαίες οι προκρίσεις και τα 35+ εκατ. ευρώ που έρχονται από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μια χαρά και οι μεταγραφές από την αρχή έως το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Όλα καλά λοιπόν, μια χαρά και η κλήρωση θα πω εγώ καθώς δεν θύμισε την προπέρσινη απαγορευτική για όνειρα, πόσο δε μάλιστα όταν ο φετινός Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα, για να μην πω από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.