Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Γιασίν Μπενζιά, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να παρουσιάζει τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό.
Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και κατόπιν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.
Ο παίκτης που έρχεται με δανεισμό ενός έτους (με οψιόν αγοράς) από τη Λιλ, μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην επιθετική ανάπτυξη και τη δημιουργία του Ολυμπιακού και υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς ως 8άρι, στη θέση που αγωνίζονταν πέρσι ο Νάτχο, με τον 24χρονο διεθνή με την Αλγερία να έχει πιο πλούσια φυσικά προσόντα από τον Ισραηλινό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιασίν Μπενζιά.
Το who is who
Ο Γιασίν Mπενζιά, είναι γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1994 στη Σεντ Ομπέν Λεζ Ελμπέφ της Γαλλίας και αγωνίζεται ως μέσος.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τη Λιόν, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Λιλ και Φενέρμπαχτσε.
Έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας Κ16, Κ17, Κ18, Κ19 και Κ21 ενώ πλέον αγωνίζεται με την εθνική ανδρών της Αλγερίας».
Μπενζιά: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό, ανυπομονώ να ξαναπαίξω με τον Βαλμπουνά»
Ο Γιασίν Μπενζιά στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Πειραιώτες, τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για τη νέα του ομάδα, ενώ δήλωσε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα και να προχωρήσει ο Ολυμπιακός όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.
Παράλληλα ο Γαλλοαλγερινός μίλησε και για τον Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς μετά τη Φενερμπαχτσε θα συνυπάρξουν και στον Ολυμπιακό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.