Νέα γενικευμένη αστυνομική επιχείρηση, με μπαράζ ελέγχων σε κεντρικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη 29 ατόμων για διάφορα αδικήματα.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Καμάρα, στη Ροτόντα, στις πλατείες Ναυαρίνου και Αριστοτέλους, όπως και στην περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, του Σταθμού Διαλογής του ΟΣΕ και στις οδούς Μοναστηρίου και Γιαννιτσών.
Η επιχείρηση διήρκεσε έξι ώρες, από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνολικά ελέγχθηκαν 340 άτομα (198 αλλοδαποί και 142 Έλληνες), από τα οποία συνελήφθησαν 29, στην πλειονότητά τους με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της μη νόμιμης παραμονής στην ελληνική επικράτεια.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 72 έλεγχοι σε οχήματα και βεβαιώθηκαν 28 τροχονομικές παραβάσεις.
Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, ανάλογες δράσεις θα επαναληφθούν με αμείωτη ένταση.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας