Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και στρέφει το ενδιαφέρον του στην εκτός έδρας ρεβάνς με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος φυσικά των ερυθρόλευκων να κλειδώσουν την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Μια πρόκριση που μπορεί να φταντάζει «σίγουρη» μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα, αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι σίγουρο πριν τελειώσει ένα 90λεπτο, ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να είναι σοβαρός, προσεκτικός και παθιασμένος, εάν θέλει να μην μπει σε περιπέτειες.
Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του αντιλαμβάνονται ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης στην μεθαυαριανή αναμέτρηση για να τσεκάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Και αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που προκύπτει από τη σημερινή, τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση των Ερυθρόλευκων, πριν την αυριανή αναχώρηση για το Κράσνονταρ. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή και να περιλαμβάνει 23 ποδοσφαιριστές σε αυτήν.
Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς επέλεξε τους εξής παίκτες γαι τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στην αρχική πεντάδα της Ανατολική περιφέρειας στο All Star Game για 10 συνεχόμενη φορά! - Αυτές είναι οι αρχικές πεντάδες Ανατολής και Δύσης.
Όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος μετά τη μεγάλη και ιστορική νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Ιταλίας (15-13) που σήμανε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο Λεβαδειακός απέκτησε διαφορά 9 βαθμών από τον Παναθηναϊκό (έχει ματς λιγότερο) και πλέον η μάχη ανάμεσά τους για την 4η θέση στην κανονική περίοδο της Super League κορυφώνεται. Το υπόλοιπο πρόγραμμα