Τσιτσιπάς: «Ημουν κλειδωμένος και διάβαζα… Φέντερερ για να ξεχάσω τον αποκλεισμό»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι μετά τον αποκλεισμό από τον Τόμας Φαμπιάνο στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον κλείστηκε στο δωμάτιό του και διάβαζε την βιογραφία του Φέντερερ για να πάρει δύναμη και να σηκωθεί ξανά στα πόδια του.
Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από τον Τόμας Φαμπιάνο στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον πλήγωσε πολύ τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μετά τη νίκη του επί του Τόμι Πολ στην Ουάσιγκτον, κλείστηκε για τρεις ημέρες στο δωμάτιό του και διάβασε βιβλία!
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»
Αποκαλύψεις για όλα τα «καυτά» θέματα της Παρτιζάν έκανε ο πρόεδρός της σε συνέντευξή, εκφράζοντας την άποψή του για μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Νιλικίνα.