Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης : Τέλος εποχής για για Φιλίπε Λουίς

Ατλέτικο Μαδρίτης : Τέλος εποχής για για Φιλίπε Λουίς

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Wanda Metropolitano, o Φιλίπε Λουίς είπε οριστικό «αντίο» στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έπειτα από 9 χρόνια

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του νέου της γηπέδου, αποχαιρέτησε τον Φιλίπε Λουίς, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να επιστρέφει στη πατρίδα του και τη Φλαμένγκο.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας των «ροχιμπλάνκος», ύστερα από 333 παιχνίδια και 7 τρόπαια με την ομάδα της Μαδρίτης, επιστρέφει στη Βραζιλία, αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του. Είναι ο δεύτερος μη Ισπανός με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου, πίσω μόνο από τον Ντιέγκο Γοδίν ο οποίος επίσης αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι μεταπηδώντας στην Ίντερ.

Τη σεζόν 2014- 2015 ο Φιλίπε Λουίς, αγωνίστηκε στην Τσέλσι, αλλά ύστερα από ένα χρόνο, επέστρεψε στην ομάδα του Σιμεόνε. Για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή, τις προηγούμενες μέρες, ενδιαφέρθηκε η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να τον έχει ως εναλλακτική του Ζόρντι Άλμπα, αλλά ο Φιλίπε Λουίς προτίμησε να κλείσει την καριέρα του μακριά από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί συμπαίκτες του, όπως και ο Τσόλο Σιμεόνε, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Θερέθο του παρέδωσε τιμητική πλακέτα, λέγοντας: «Θα λείψεις πολύ σε όλους μας και πολύ περισσότερο στους φιλάθλους. Κέρδισες τα πάντα μαζί μας. Σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου».

Ο ίδιος ο Φιλίπε Λουίς, ευχαρίστησε τους πάντες, δηλώνοντας: «Είμαι υπερήφανος που υπήρξα μέλος αυτού του σπουδαίου κλαμπ. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές. Σήμερα είναι μια μέρα χαράς, επειδή τα έδωσα όλα. Θα επιστρέψω στο μέλλον, είναι απλώς το τέλος μου ως ποδοσφαιριστής εδώ».

Η ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024