Μπορεί σε άλλα υπουργεία κατά τις τελετές παραλαβής – παράδοσης να υπήρξε ίντριγκα ή πικρία, στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής όμως δεν βγήκαν τα μαχαίρια. Η αποχώρηση του γενικού γραμματέα, Β. Μαγκλάρα ήταν «βελούδινη», και η παράδοση του χαρτοφυλακίου στον Αντ. Τζωρτζακάκη έγινε σε άριστο κλίμα.
Ο απερχόμενος γενικός ενημέρωνε τον διάδοχό του για τα θέματα επί δυο ημέρες και πραγματοποίησε ενώπιον του Τζωρτζακάκη σωρεία τηλεφωνημάτων για να παρουσιάσει τον νέο Γενικό σε όλους όσους είχαν εκκρεμή ζητήματα με την Γραμματεία.
Ο κ. Τζωρτζακάκης θα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά που έχει γίνει στα νέα δίκτυα και στην ασφάλεια των επικοινωνιών όπου ο κ. Μαγκλάρας, ως εκλεγμένος αντιπρόεδρος επιτροπής του ΝΑΤΟ, για τους Βιομηχανικούς πόρους και τις Τηλεπικοινωνίες προχώρησε μια σειρά από διαδικασίες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας