Θυμάστε τον Εντίνιο που είχε περάσει από τη χώρα μας στα τέλη της περασμένης δεκαετίας αγωνιζόμενος αρχικά στην ΑΕΚ και μετέπειτα στον ΠΑΟΚ; Ο Πορτογάλος μπορεί πλέον να έχει πατήσει τα 37, αλλά ακόμα δεν σκέφτεται το να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Μια φανταστική ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Το εντυπωσιακό κορεό των «ερυθρόλευκων».
Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 101-71 και στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Ντεμπούτο με τα «πράσινα» έκανε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.