Διαδοχικά τετ α τετ είχε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξηγούσε το τι θέλει από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο
Πρώτη ημέρα παρουσίας του στον πάγκο του ΠΑΟΚ και με το… καλησπέρα ξεκίνησαν τα ιδιαίτερα μαθήματα του Αμπέλ Φερέιρα προς τους ποδοσφαιριστές του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει μ’ αυτό τον τρόπο να περάσει την δική του φιλοσοφία μέσα στην ομάδα για το στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στον δικό του ΠΑΟΚ.
Στην απογευματινή ο 40χρονος τεχνικός του Δικεφάλου είχε δύο τετ α τετ με τους Μίροσλαβ Στοχ και Τσούμπα Άκπομ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές άκουσαν με πολύ προσοχή αυτά που τους είπε ο Φερέιρα και αφορούσαν το πως θέλει να κινούνται στο γήπεδο όταν με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια τους. Στην απογευματινή προπόνηση ο Αμπέλ Φερέιρα έριξε βάρος στην τακτική και στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ενδιαφέρεται να αποκτήσει την Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμος να αλλάξει τον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου – Τα «τρελά» χρήματα που μπορεί να δώσει.
Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στους δημοσιογράφους λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Φενερμπαχτσέ (16/12, 19:45) και υπογράμμισε ότι οι Πράσινοι ανυπομονούν για το παιχνίδι.
Μετά τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν στην Ινδία με τα επεισόδια που ξέσπασαν για την εμφάνιση του Μέσι που κράτησε λίγα λεπτά, ο διοργανωτής της περιοδείας του θρυλικού ποδοσφαιριστή προφυλακίστηκε.