Ο Φερνάντο Βαρέλα έχει υπογράψει επέκταση στο συμβόλαιό του έως το 2022, οπότε συνεχίζει για 4η χρονιά στον ΠΑΟΚ. Ο δυναμικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν.
Σε ένα video που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram ο Βαρέλα τόνισε ότι ο πρώτος στόχος της σεζόν είναι να περάσει ο Δικέφαλος στους ομίλους του Champions League.
Αναλυτικά είπε: «Καλημέρα φίλοι του ΠΑΟΚ. Είμαστε μαζί με την ομάδα και ταξιδεύουμε για την προετοιμασία. Ελπίζουμε να πάμε καλά. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή προετοιμασία, διότι θα τη χρειαστούμε για τα προκριματικά του Champions League. Θα τα δώσουμε όλα για να βρεθούμε φέτος στους ομίλους του. Θα δουλέψουμε σκληρά.
Θα δουλέψουμε όχι για τους εαυτούς μας, αλλά για την ομάδα, για το σύνολο έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, που είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Τα λέμε…»
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Η Μπόντο θα φιλοξενήσει την Ίντερ (18/2, 22:00) για τα play offs του Champions League και το σκηνικό στο γήπεδο είναι ντυμένο στα… λευκά – Δείτε εικόνες