Ο Εντέν Αζάρ ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού, καταθέτοντας στην Τσέλσι το ποσό των 130 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει.
Λίγη ώρα αργότερα από τις τελικές ανακοινώσεις, ο Βέλγος άσος αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στο Λονδίνο, με ένα λιτό αλλά συνάμα συναισθηματικό μήνυμα. «Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους…» έγραψε στην εφαρμογή του WhatsApp, όπως αποκάλυψε με… screenshot ο Έμερσον Παλμιέρι.
Μάλιστα, ο 28χρονος άσος αποχώρησε άμεσα από την ομαδική συνομιλία που είχε με τους υπόλοιπους «μπλε», σε μια συμβολική κίνηση που σφράγισε τη μετακίνησή του στη Μαδρίτη.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.