Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπάντενχολτζερ, μίλησε ακόμη μία φορά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την βελτίωση του ως παίκτης όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος.
Παράλληλα ανέφερε πως είναι ευγνώμων που έχει τον 24χρονο σταρ στο Μιλγουόκι και πως συνεχώς ελέγχουν την πρόοδο του όντας όλοι από πάνω του για να τον παρακολουθούν.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Μπάντενχολτζερ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:
«Είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων που έχω τον Γιάννη. Είναι απίστευτος, αλλά όλοι πιστεύουμε πως μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος. Το σπουδαίο με τον Γιάννη είναι πως θέλει και ο ίδιος να γίνεται όλο και καλύτερος.
Είμαστε όλοι από πάνω του, γιατί θεωρούμε πως μπορεί να κάνει ακόμη πιο πολλά και ο ίδιος απορροφά σαν σφουγγάρι όσα του μεταδίδουμε. Είναι μοναδικό να έχεις έναν τέτοιο παίκτη».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοτιεγιούνας εξαπέλυσε τα βέλη του για το NBA Europe τονίζοντας ότι δεν είναι βέβαιος για την προοπτική της διοργάνωσης και πώς θα λειτουργήσει στην πράξη.
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν απασχολεί την επικαιρότητα για κάποιο γκολ, μια ανάλυση ή μια τηλεοπτική ατάκα, αλλά για μια βαθιά ανθρώπινη απόφαση: να αποσυρθεί προσωρινά από την τηλεόραση για να σταθεί δίπλα στη σύζυγό του