Έφτασε η ώρα να αποχαιρετίσει την Ζελέζνιτσαρ για να έρθει στην Αθήνα και την ΑΕΚ ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.
Ο νεαρός διεθνής Βόσνιος μέσος που έχει αποκτηθεί από τον περασμένο Γενάρη και θα έρθει στην Ένωση τον επόμενο μήνα για προετοιμασία βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ζελέζνιτσαρ-Τσέλικ που θα είναι και ο τελευταίος του με την ομάδα του.
Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς μέτρησε φέτος με την Ζελέζνιτσαρ 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 στα προκριματικά του Europa League και μία στο Κύπελλο έχοντας και 1 γκολ. Η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει δαπάνησε περισσότερα από 600.000 ευρώ.
Ο Σαμπανάτζοβιτς τόνισε στο αντίο του «Φεύγω αλλά θέλω να ευχηθώ το καλύτερο για το μέλλον της Ζελέζνιτσαρ. Θέλουμε τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα για να γιορτάσουμε και να πω όμορφο αντίο στον κόσμο μας. Πάω σε μια ομάδα που θα με βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη μου».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.