Ο φίλαθλος κόσμος την γνώρισε μέσα από τα πανό στήριξης των οπαδών του Πανιωνίου, του ΟΦΗ, του Άρη… Ο κόσμος της Νέας Σμύρνης, οι δικοί της άνθρωποι, την γνώριζαν από πριν. Την ίδια, τη γενναιότητα της ψυχής της, το θάρρος, το πείσμα της, την άνιση μάχη που είχε κληθεί να δώσει. Η Ρενάτα είναι νικήτρια!
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.