Η ΔΕΗ, όπως έχει προαναγγείλει, εξετάζει τρόπους αξιοποίησης όλων των σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων με βάση και τη διεθνή εμπειρία για την διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση με την οποία η ΔΕΗ διευκρινίζει ακόμη ότι «τα περί πώλησης οφειλών φτωχών νοικοκυριών δεν έχουν απολύτως καμία βάση».
«Στο πλαίσιο αυτό», προσθέτει, «εξετάζει και το θέμα της χρηματοδότησης (όχι της πώλησης σε τρίτους) μέσω τιτλοποίησης ληξιπρόθεσμων οφειλών, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία, στοχεύοντας στην ανάκτηση οφειλών από στρατηγικούς κακοπληρωτές, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο κοινωνικό της πρόσωπο».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας