Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, με τον ηγέτη της «βασίλισσας», Σέρχιο Γιουλ, να είναι αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Ισπανία (όπως και το δεύτερο).
Ο 31χρονος γκαρντ τις τελευταίες ημέρες έχει αφοσιωθεί στην αποθεραπεία του και κάνει αγώνα δρόμου με σκοπό να είναι έτοιμος για τις μάχες με τους «πράσινους».
Ο Γιουλ ανέβασε μια φωτογραφία, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Δουλεύοντας για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Το IFAB συνεδριάζει την Τρίτη (20/1) για να εξετάσει να εισάγει αντίστροφη μέτρηση στην εκτέλεση των πλαγίων άουτ και στα χτυπήματα από το τέρμα. Στο τραπέζι κανονισμός για τους τραυματισμούς
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να τονίσει στον Βαγγέλη Παυλίδη ότι ο αποκλεισμός της Μπενφίκα από την Πόρτο στο Κύπελλο δεν αποτελεί προσωπική του ευθύνη, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε στο 90+1'.
Ποτέ στο παρελθόν από την ΚΕΔ δεν ορίστηκε Τετάρτη, Κυριακή ο ίδιος ξένος διιατητής (Γιούγκ), οι Κουμπαράκης, Τζήλος αντί να τιμωρηθούν μπήκαν ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, άγνωστο με ποια κριτήρια δίνονται διπλοί ορισμοί
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Volley League Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.