Θανάσης Γιαννακόπουλος : Εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα
Από το νωρίς το πρωί καταφθάνει κόσμος στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο - Δείτε τις πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα
Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε από τις 8 το πρωί και θα παραμείνει μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Δεκάδες επώνυμοι, συνεργάτες, εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις της οικογένειας, αλλά και πλήθος κόσμου, συρρέουν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Έξω από την εκκλησία βρίσκονται σημαίες του «τριφυλλιού», ενώ το φέρετρο του ιστορικού παράγοντα, βάσει δικής του επιθυμίας, είναι τυλιγμένο στα πράσινα.
Από τα στεφάνια που έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν εκείνα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ.
Μετά το πέρας του λαϊκού προσκυνήματος θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακολουθία (14:00), ενώ η ταφή θα γίνει στο Α’ νεκροταφείο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.