Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 3-1 της Μαρσέιγ στο «Παρκ ντε Πρενς», στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, και άνοιξε στους 20 βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη Λιλ.
Χωρίς να χρειαστεί καν να πιάσει σπουδαία απόδοση, και παρότι έχασε με τραυματισμό τους Ντάνι Άλβες και Μενιέ από το πρώτο ημίχρονο, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 3-1 της Μαρσέιγ στο «Παρκ ντε Πρενς», στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, και άνοιξε στους 20 βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη Λιλ.
Ο Μπαπέ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του ημίχρονου, αλλά η Ολιμπίκ απάντησε στο πρώτο λεπτό του β΄ μέρους με τον Ζερμέν. Ο Άνχελ Ντι Μαρία ήταν ο παίκτης που τελικά έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές, σκοράροντας στο 55΄ και στο 66΄.
Να σημειωθεί ότι στο 62ο λεπτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά, μετά από αψιμαχία με τον Ντι Μαρία, ενώ ο αντικαταστάτης του, Γιοάν Πελέ, απέκρουσε πέναλτι του Μπαπέ στις καθυστερήσεις.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Η ΕΠΟ πληρώνει για να έρθει η Παραγουάη για φιλικό ματς, όμως δεν εισπράττει για να πάει η Εθνική στην Ουγγαρία, παρά καταβάλει η ίδια τα απαιτούμενα χρήματα
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που διεκδικούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εφόσον αυτός αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.
LIVE: Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.