Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από τη Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Το τελικό αποτέλεσμα πάντως δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική εικόνα των «Μερέγχες» οι οποίοι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης είχαν τις πιο ουσιαστικές ευκαιρίες ώστε να πάρουν μια πιθανή νίκη που θα τους έστελνε στον τελικό.
Όπως ανέφερε ο τεχνικός της «βασίλισσας», Σαντιάγκο Σολάρι, η Ρεάλ δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε κάτι παραπάνω, πράγμα που τελικά κόστισε την πρόκριση.
«Το ποδόσφαιρο είναι να πετυχαίνεις γκολ και να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες όταν σου παρουσιαστούν. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάμε στον τελικό, όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, σε αντίθεση με τη Μπαρτσελόνα».
Πλέον, οι δυο ισπανικοί γίγαντες δίνουν ραντεβού σε τρεις μέρες για το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος, με τους Μαδριλένους να ζητούν εκδίκηση για τον αποκλεισμό και τους Καταλανούς να ψάχνουν τη νίκη που θα τους στέψει πρώιμα πρωταθλητές.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ