Ενισχύθηκε με Χάρισον η Χίμκι (pic)
Παίκτης της Χίμκι έως το τέλος της σεζόν έγινε ο Άντριου Χάρισον, με την ρώσικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου γκάρντ.
Την πρόθεση να μην παρατήσει τόσο εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague είναι η Χίμκι, καθώς η ρώσικη ομάδα απέκτησε τον Άντριου Χάρισον, o οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Νιου Όρλινς Πέλικανς.
Ο 22χρονος γκάρντ θα αντικαταστήσει τον Γκάρλον Γκριν, ο οποίος αποδεσμεύτηκε τις προηγούμενες μέρες, στην περιφέρεια της ομάδας του Ρίμας Κουρτινάιτις, με στόχο να κάνει το come back στην Ευρωλίγκα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χίμκι πρόλαβε τη διορία (οι ομάδες της EuroLeague έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτη έως τις 19:00 της Τετάρτης 27/2) για να κάνει τον δικό της τον Χάρισον.
Former Pelicans and Grizzlies guard Andrew Harrison has signed a deal with Khimki Moscow.
— Emiliano Carchia (@Carchia) February 27, 2019
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442