Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αρη πραγματοποίησε ο Μιχάι Κόρχουτ στον αγώνα με την Λάρισα (0-0), με τον Ούγγρο μάλιστα να δείχνει πολύ καλά στοιχεία.
Ο διεθνής άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το ντεμπούτο του με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και επισήμανε ότι οι Κίτρινοι θα παλέψουν για να βγουν στο Europa League. Παράλληλα, στάθηκε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι υψηλότερο το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος σε σχέση με το Πρωτάθλημα στο Ισραήλ που έπαιζα πιο πριν. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα μου άρεσε. Η ομάδα μας είναι καλή και μπορούμε να παλέψουμε για μια θέση στο Europa League. Ξέρω για την ομάδα μου ότι αρχίσαμε καλά το Πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια χάσαμε κάποια παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική πήραμε τη νίκη και τώρα την ισοπαλία. Θα πάμε καλύτερα στο μέλλον».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Κριστιάν Κουαμέ που οι περγαμηνές του τον έφεραν να κάνει αξιοπρόσεκτη καριέρα στην Ιταλία με την Φιορεντίνα, να παίζει βασικός σε δύο τελικούς του Conference, αλλά στα 28 του να έχει αντιμετωπίσει δύο ρήξεις χιαστών.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά και οι συνεργάτες του ξέρουν ότι στις επόμενες αγωνιστικές κρίνεται η επέκταση της συνεργασίας τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Χόνγκλα ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Χιμένεθ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».