Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε στους Μιλγουόκι Μπακς, με τον Greek Freak μάλιστα να ανακοινώνει την παραμονή του με μια τρομερή ανάρτηση στα social media. Ωστόσο, μετά από την κριτική που δεχόταν το τελευταίο διάστημα για τις σκέψεις φυγής, τώρα δέχεται τα βέλη της αντίθετης πλευράς, δηλαδή όσων διαφωνούν με την επιλογή του…
Ένας από αυτούς, είναι και ο Μπιλ Σίμονς. Ο εκ των κορυφαίων αναλυτών του NBA μάλιστα, θεωρεί πως ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν πίεσε όσο θα έπρεπε για να αποχωρήσει από το Μιλγουόκι!
Αναλυτικά, το σχόλιο του Μπιλ Σίμονς:
«Γιάννη, τι κάνεις; Φύγε από εκεί! Δεν είχες μια σοβαρή πορεία στα playoffs με τους Μπακς από το 2022. Σπατάλησες μια ολόκληρη τετραετία playoffs. Θα μπορούσες να το αλλάξεις αυτό φέτος και το μόνο που έπρεπε να κάνεις ήταν να πεις ‘απαιτώ να γίνω ανταλλαγή.
Έκλεισα τον κύκλο μου, παραχωρήστε με!’. Πλέον είναι σε χειρότερη θέση. Έπρεπε να τους πιέσει να φύγει. Θα μπορούσε να παίξει στα playoffs με μια καλή ομάδα φέτος. Δεν το έκανε και πέταξε άλλη μια σεζόν στα σκουπίδια. Έδωσε στους Μπακς το πρωτάθλημα, αλλά είναι ώρα να φύγει».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.