Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κουαμέ
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 28χρονος επιθετικός Κριστιάν Κουαμέ, προκειμένου να υπογράψει στον Άρη.
Τα τυπικά απομένουν μόνο προκειμένου ο Κριστιάν Κουαμέ να γίνει και επίσημα παίκτης του Άρη, καθώς βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του 28χρονου Ιβοριανού επιθετικού, τον οποίο υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι άνθρωποι του συλλόγου.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του Άρη. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα πάει στη συνέχεια στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του.
Ο Κουαμέ θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ αναμένεται να έχει και τετ α τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ, που, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης, θα αποφασίσει για το πότε θα αγωνιστεί. Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ο Άρης κινείται και για την απόκτηση ενός χαφ.
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
- Ο Μπατούμ έρχεται στη Euroleague για τη Βιλερμπάν
- Ο Μέσι εξήγησε γιατί… λύγισε μετά την επική ανατροπή της Αργεντινής επί της Αιγύπτου
- «Ο Κουλιεράκης είναι στο στόχαστρο της Κόβεντρι» (pic)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442