Στην Κωνσταντινούπολη ο Πέλκας, είδε Φενέρ – Ρεάλ!
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κάνει διακοπές στην Κωνσταντινούπολη και το βράδυ της Παρασκευής παρακολούθησε από κοντά το ματς της Φενέρ με τη Ρεάλ
Στο «Ulker Sports Arena» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ με την Ρεάλ Μαδρίτης, για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τη μίνι άδεια που έχει δώσει στους παίκτες του Δικεφάλου ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ταξίδεψε στη Κωνσταντινούπολη για διακοπές. Κατά την παραμονή του στη γειτονική χώρα μάλιστα επισκέφθηκε το γήπεδο της τούρκικης ομάδας και παρακολούθησε από κοντά ένα από τα σπουδαιότερα ντέρμπι της Ευρώπης.
Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα social media.

- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442