«Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ-Σπυράκη», σημειώνει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων Μίλε Μποζνακόφσκι.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν η συνάντηση της Μαρίας Σπυράκη με τον Ζόραν Ζάεφ ήταν τυχαία ή προσχεδιασμένη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων, απέφυγε να απαντήσει και δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμιά επίσημη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ και της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.
«Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ με την κυρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες το περασμένο έτος, ο Πρωθυπουργός και η κ. Μαρία Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ, όπως είχε και με αρκετούς Ευρωβουλευτές και πολιτικούς από διάφορες χώρες», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας