Εισαγγελέας και ανακριτής του επέβαλαν εγγύηση 30.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή για την κατηγορία των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.
Η δίωξη κατά του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής οφείλεται στα όσα είπε από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, όταν κάλεσε το στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα.
Εισαγγελέας και ανακριτής του επέβαλαν εγγύηση 30.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα.
Ο Κ. Μπαρμπαρούσης βγαίνοντας από τα δικαστήρια δήλωσε πως «θα σεβόμουν οποία απόφαση κι αν έπαιρνε η ελληνική δικαιοσύνη. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι Ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει».
Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν υποστηρικτές του Μπαρμπαρούση φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας